Το Λιόκλαδο παράγεται στο σύγχρονο ελαιοτριβείο Καραπατά, ολοκληρωμένης διαχείρισης ελαιολάδου. Σε ελαιώνες στις πλαγιές του «Προφήτη Ηλία» παράγονται και συλλέγονται οι καλύτεροι καρποί άγουρης ελιάς και επεξεργάζονται την ίδια ημέρα στο ελαιοτριβείο, σε θερμοκρασία έως 25 oC προσφέροντας ένα φρέσκο χυμό ελαιολάδου πρώιμης συγκομιδής με έντονα χαρακτηριστικά τομάτας, πράσινης μπανάνας και πράσινων χόρτων.
Απολαύστε μια ευχάριστη νότα πικρού και πικάντικου σε όλη τη στοματική κοιλότητα και ιδιαίτερα στον φάρυγγα. Συνδυάστε το με χόρτα, πικάντικα πιάτα κρεατικών, σαλάτες και ζυμαρικά!
Κατασκευή ιστοσελίδας | Δημιουργία λογότυπου | Packaging | Φωτογραφίσεις | Πακέτο φιλοξενίας και υποστήριξη
7 November 2019
Graphic Design, Local Products, Photos, Websites