Για εμάς

Γνωρίστε την ομάδα μας
Web
Design & Development

Δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια και λαμβάνοντας υπόψη το αντικείμενο και τις απαιτήσεις του έργου που αναλαμβάνουμε, επιμένουμε στην ανάδειξη και στην καλύτερη δυνατή προβολή. Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι για εμάς είναι ένα έργο που προσεγγίζουμε με πολύ προσοχή.

Video
Production

Για τη δημιουργία του διαφημιστικού σποτ της επιχείρησής σας, την κάλυψη της εκδήλωσης ή του συνεδρίου σας, την αποτύπωση ενός οργανωμένου ταξιδιού αλλά και την παραγωγή ολοκληρωμένου project για ηλεκτρονική ή τηλεοπτική προβολή η IN.DEV.IN διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να σας υποστηρίξει.

Digital
Photography

Για τη δημιουργία της καλύτερης και πλήρους εικόνας για την επιχείρησή σας, απαιτείται η φωτογράφιση των εγκαταστάσεων, του προσωπικού και των υπηρεσιών που παρέχετε, καθώς και των προϊόντων που διαθέτετε. Η IN.DEV.IN στέκεται δίπλα σας και σε αυτό το στάδιο της προβολής σας.

360
Virtual Tours

Το κερασάκι στην τούρτα των υπηρεσιών που προσφέρει η IN.DEV.IN αποτελεί η εικονική περιήγηση. “Περπατήστε” στους χώρους της επιχείρησής σας, στα δωμάτια του ξενοδοχείου σας, στο εστιατόριό σας, στις εγκαταστάσεις της μονάδας σας ή στα σπίτια που νοικιάζετε ή πουλάτε μέσα από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

45

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

88

ΒΙΝΤΕΟ

5.572

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

387

ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

Σχετικά με ‘μας

Η IN.DEV.IN είναι μία από τις γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών στην Ελλάδα, η οποία πρόσφατα επέκτεινε τις δράσεις της στην Κύπρο. Πρωτοπόρα και καινοτόμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο και τα media, όπως ιστοσελίδες, βιντεοπαραγωγές, φωτογραφήσεις, εικονικές περιηγήσεις, προώθηση και διαφήμιση. Εξερευνήστε την σελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας.